spot
dots

Fasadrenovering i Göteborg

Vi har utfört fasadrenoveringar i över 30 år och lämnar alltid garanti på vårt jobb. Vi tar oss ann alla sorters renoveringar. Det kan handla om bara målning av fasaden eller en komplett renovering innehållande färgborttagning med mera. Vi har arbetat för många bostadsrättsföreningar och privatpersoner och kan snabbt se vad ert behov är.


Kulturfönster


Med tanke på vår erfarenhet har vi väldigt bra kännedom om vilken färg som håller längst och som är lättast att underhålla. Samtidigt har vi också ett miljötänk som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi rådgör gärna med dig innan renoveringen för att komma fram till bästa lösningen tillsammans.

Bostadsrättsföreningar och privatpersoner

Vi har lång erfarenhet av att ge skräddarsydda renoveringar till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi kommer gärna och tittar på dina behov och går tillsammans igenom vad som behöver göras framöver för att din fastighet ska hålla ett så bra skick som möjligt till ett bra pris.

Fasader vi renoverar

  • Träfasader
  • Putsfasader

Hur utför vi en fasadrenovering?

Detta är ett exempel på hur en fasadrenovering går till när vi utför den. Givetvis beror detta väldigt mycket på vad du vill att din renovering ska åstadkomma.

Steg 1: Bygger ställning runt hela fasaden

Steg 2: Skyddar fönsterbläck och mark

Steg 3: Färgborttagning

Steg 4: Målning och eventuell fönsterrenovering

Steg 5: Tvättning av fönster

Steg 6: Tar ner ställning och avslutar arbetet

Vi lämnar alltid garanti vid fasadrenovering


När vi utför fasadrenovering lämnar vi alltid garanti på vårt jobb. Vanligtvis har vi 10år garanti och du kan känna dig trygg när vi utfört vårt jobb.

Kostnadsfri offert

Vi ger gärna en offert på din fasadrenovering. Ring oss på 0707-382731 eller skicka ett mail!