BYGG I GÖTEBORG

WBM utför byggprojekt i Göteborg med omnejd inom fasad- och takrenoveringar, lokalanpassningar samt hus- och lägenhetsrenoveringar. Vi agerar gärna totalentreprenör i byggprojekt så att vi i större utsträckning kan vara med och uppfylla våra kunders behov. Våra spetskvaliteter inom fönster, måleri och snickeri täcker en bra grund för ett byggprojekt, med lång erfarenhet som totalentreprenör har vi knutit goda relationer med samarbetspartners inom byggbranschen.BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR OCH PRIVATPERSONER

WBM har lång erfarenhet av att ge skräddarsydda renoveringar till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi planerar gärna in ett möte på plats, för att kunna gå igenom era önskemål och behov. På så sätt skapar vi optimala förutsättningar för just eran renovering.


BYGGFÖRETAG OCH OFFENTLIGA SEKTORN

WBM har under en lång tid samarbetat med olika företag inom branschen och den offentliga sektorn, där vi utfört stora som små byggprojekt inom fasad- och takrenoveringar, lokalanpassningar samt hus- & lägenhetsrenoveringar. Vare sig det är som totalentreprenör eller underentreprenör så ställer vi upp. Våra samarbeten med företag inom branschen är betydande för oss, därav har vi gärna långvariga relationer med de företag som vi känner att vi kan stå bakom.


VI LÄMNAR ALLTID GARANTI VID FASADRENOVERING

Vanligtvis har vi 5-års garanti och du kan känna dig trygg när vi utfört erat projekt.